Wat kan je allemaal eten en drinken op Pukkelpop? En voor hoeveel geld? HLN Eten deelt een complete eetgids met alle prijzen en details.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat kan je allemaal eten en drinken op Pukkelpop? En voor hoeveel geld? HLN Eten deelt een complete eetgids met alle prijzen en details. © Joel Hoylaerts / Pieter-Jan Van Stockstraeten

De ultieme festival-eetgids voor op Pukkelpop: wat kan je allemaal eten op het festival en wat kost je dat? “Pintjes 30 tot 50 cent goedkoper dan ergens anders”

Een fris pintje of een lekkere maaltijd kan niet ontbreken op de festivalwei, maar wat staat er allemaal op het menu van Pukkelpop? En hoeveel kost een maaltijd? Ontdek de volledige menukaart én alle prijzen van de wei in het artikel: van een hamburger voor 6 euro tot een broodje pulled lamsvlees voor 15 euro.

  1. De ultieme food-checklist voor de camping van Pukkelpop: wat mag niet op het terrein? En wat kan je snel klaarmaken?

    De ultieme food-check­list voor de camping van Pukkelpop: wat mag niet op het terrein? En wat kan je snel klaarmaken?

    Ongeacht de regenbuien of de zonnige temperaturen: deze week is het op de festivalagenda tijd voor Pukkelpop. Maar wat mag je meenemen naar het campingterrein van eten? En kan dat iets meer zijn dan de typische snel-klaar-opties? HLN Eten stelde een checklist samen ter inspiratie voor wanneer je naar de winkel gaat én chef Gilles Draps deelt 4 campingrecepten met een snufje rock-'n-roll. “Op dag één kan het al ietsje meer zijn, dan is je koelbox zijn naam nog waardig.”
  2. Nog veel tomaten uit blik in de voorraadkast staan? Chef Peppe Giacomazza tipt 7 manieren om ze eindelijk te gebruiken

    Nog veel tomaten uit blik in de voorraad­kast staan? Chef Peppe Giacomazza tipt 7 manieren om ze eindelijk te gebruiken

    Zelfs als je koelkast of voorraadkast bijna leeg zijn, is de kans groot dat er nog heel wat tomaten in blik op je staan te wachten. Weet je nooit goed wat ermee te doen? De Italiaanse chef Peppe Giacomazza van restaurant La Botte in Genk alvast wel. “Je kan er alle kanten mee uit", vertelt hij. Maar wat maak je ermee buiten de klassieke bolognesesaus? Hij zet 7 bereidingen op een rijtje waarin je meteen nog heel wat andere restjes uit je koelkast mee opkookt.