Regula vertelt je alles wat je moet weten om zelf heerlijke taarten en cakes te bakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Regula vertelt je alles wat je moet weten om zelf heerlijke taarten en cakes te bakken. © GettyImages/Geertje Van Buggenhout

“De meeste mislukkingen bij ‘Bake Off’ zijn te wijten aan het gebruik van een oven met hete lucht” : Regula geeft haar beste baktips prijs

Zet Bake Off Vlaanderen ook iedere week je bakhart weer in vuur en vlam? Dan is een goede bakvorm al het halve werk als je zelf aan een cake of taart begint. Maar wanneer kies je voor een siliconen of stalen bakvorm? En hoe zorg je ervoor dat ze niet roesten en dat je halve cake niet telkens aan de bodem blijft plakken? Jurylid Regula Ysewijn is dol op taarten bakken en deelt haar ultieme bakgeheimen. 

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. De vijf ultieme recepten van Junior Bake Off-winnares Cato (12): “Panikeer vooral niet als iets mislukt”
  PREMIUM
  Waardamme

  De vijf ultieme recepten van Junior Bake Off-winnares Cato (12): “Panikeer vooral niet als iets mislukt”

  Een lekkere pannenkoek, smeuïge chocoladecake of overheerlijke taart met slagroom: niets zo leuk als tijdens de krokusvakantie samen met de kinderen aan het bakken te slaan. Maar hoe pak je dit nu het best aan, wat zijn de leukste recepten en vooral: hoe kan je iets maken waar nog lang over nagepraat zal worden? Wij trokken naar Cato Isselée (12) uit Waardamme, kersvers winnares van het Play4-programma Junior Bake Off Vlaanderen. Zij geeft ons haar vijf ultieme baktips.