Maureen Vanherberghen's lievelingsgerecht: Haute Dogs
Volledig scherm
Maureen Vanherberghen's lievelingsgerecht: Haute Dogs © rv

“De geur van zwanworsten doet me kokhalzen”: zo maken twee jonge chefs de betere versie van een hotdog

Zaterdag start het nieuwe seizoen van Loïc Tussen 2 Vuren. Deze keer laat de VTM-kok de uitdaging echter over aan twee veelbelovende jonge chef-koks. De twee koks nemen het in de keuken van Loïc tegen elkaar op in de strijd om het lievelingsgerecht te maken van een Bekende Vlaming. Deze week gaan Chiara (12) en Sam (12) de uitdaging aan om de lekkerste Haute Dog te maken. Het lievelingsgerecht van Maureen Vanherberghen (34). HLN geeft een exclusieve kijk in de gerechten van de kandidaten.

  1. “Sneller klaar dan een afhaalmaaltijd en Instagramproof”: Foodblogger Helen Verhelst deelt exclusief 3 budgetvriendelijke recepten

    “Sneller klaar dan een afhaalmaal­tijd en Instagramp­roof”: Foodblog­ger Helen Verhelst deelt exclusief 3 budget­vrien­de­lij­ke recepten

    Een drukke werkdag en ‘s avonds een maaltijd op tafel toveren: het is voor veel mensen een ware struggle. Foodblogger Helen Verhelst verzamelt in haar kookboek ‘Helen Kookt (Elke Dag) toegankelijke en snelle recepten voor jonge starters. “Ik hou zelf niet van lange ingrediëntenlijsten en als ik overschotjes heb, wil ik die nog kunnen opgebruiken", klinkt het. Ze deelt tips én 3 exclusieve, budgetvriendelijke recepten.
  2. Welke cocktail verovert deze zomer het terras? Trendwatcher voorspelt 5 trends: “Speciale soorten rum en Dirty Shirleys à volonté”

    Welke cocktail verovert deze zomer het terras? Trendwat­cher voorspelt 5 trends: “Speciale soorten rum en Dirty Shirleys à volonté”

    Zonnige dagen zijn eens zo zalig met een glas vol verfrissende ijsblokjes en hét drankje van de zomer in hand. “Iets nostalgisch, met een exotische touch, simpel en snel of toch maar lekker luxueus: we zien heel wat opkomen dit jaar. TikTok doet veel (drank)trends snel overwaaien”, vertelt culinair trendwatcher Saskia Neirinckx. Wat wordt dit jaar populairste drankje van het terras?