Waar tafelt chef Michaël Vrijmoed? Hij deelt zijn 7 favoriete adresjes: van bakker tot frituur en restaurant.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar tafelt chef Michaël Vrijmoed? Hij deelt zijn 7 favoriete adresjes: van bakker tot frituur en restaurant. © Getty Images / Marc-Pieter Devos

De 7 favoriete eetadresjes van chef Michaël Vrijmoed: "Voor deze koffiekoeken rijd ik 's ochtends met veel plezier een kwartiertje langer"

Suggestie van de chefZelfs een chef zoals Michaël Vrijmoed (41) van restaurant Vrijmoed in Gent kan niet aan heerlijke klassiekers zoals koffiekoeken weerstaan. “Ik moet mezelf na vijf koffiekoeken van mijn favoriete bakker echt verplichten om te stoppen met er te eten, zó lekker zijn ze”, klinkt het. Wat is die favoriete bakker dan en waar gaat hij het liefst op restaurant? Aan deze 7 eetadresjes in Gent, Antwerpen, Kruisem, Waarschoot, Nazareth en Knokke-Heist brengt hij graag een bezoekje.

  1. Sportdiëtiste deelt 3 voedingsschema’s voor élk type sporter, van beginner tot gevorderde: “Voeding afstemmen helpt altijd”
    PREMIUM

    Sportdië­tis­te deelt 3 voedingsschema’s voor élk type sporter, van beginner tot gevorderde: “Voeding afstemmen helpt altijd”

    Staat binnenkort de Antwerpse 10 miles op je planning of wil je gewoon werken aan je conditie in de fitness? “Wat je eet, maakt een groot verschil”, zegt sportvoedingsexperte Stephanie Scheirlynck. Ze deelt tips die ze anders aan haar cliënten geeft, stelt drie nuttige voedingsschema’s op én geeft drie recepten voor elk type sporter op elk niveau.