Waar eten... deze 10 BV's het liefst in Antwerpen?
Volledig scherm
PREMIUM
Waar eten... deze 10 BV's het liefst in Antwerpen? © Kristof Ghyselinck / Jan Vandevyver / Dieter Bacquaert

De 10 favoriete eetadresjes van 10 BV’s in Antwerpen: “Voor minder dan 8 euro bestel je hier een gerecht om duimen en vingers bij af te likken”

Op restaurant eten, doen we allemaal wel eens graag, maar ken je deze verborgen plekjes al? Elke week duiken we in de favoriete eetadresjes van enkele BV’s. Deze week aan de beurt: de stad Antwerpen. We zetten 10 restaurants op een rijtje waar je in de koekenstad met veel plezier een tafeltje reserveert tijdens dit verlengde weekend. “Deze plek is al jaren mijn favoriet in de Scheldestad en stelt écht nooit teleur.”

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. “Zelfs koffie kan de oorzaak van je stinkende adem zijn”: welke voedingsmiddelen verergeren een onfrisse geur in de mond?

  “Zelfs koffie kan de oorzaak van je stinkende adem zijn”: welke voedings­mid­de­len verergeren een onfrisse geur in de mond?

  Wanneer we na die scampi’s in looksaus of na een pita in de nachtelijke uurtjes last hebben van een slechte adem zijn we doorgaans niet verrast. Maar wat als je adem overdag stinkt en je helemaal geen look hebt gegeten: wat is dan de oorzaak? En waarom heeft niet iedereen er evenveel last van? Professor Frank Herrebout, voorzitter van de Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen legt uit welke voeding een onfrisse adem in de hand werkt en welke middeltjes écht werken.