KickCancer organiseert samen met Belgische bakkers een actie om eclairs te verkopen om de strijd tegen kinderkanker te financieren.
Volledig scherm
KickCancer organiseert samen met Belgische bakkers een actie om eclairs te verkopen om de strijd tegen kinderkanker te financieren. © KickCancer

Dag van de Eclair vandaag: bij deze bakkers in jouw buurt koop je de lekkernij ten voordele van KickCancer

Van plan om eclairs te kopen dit weekend? Dan passeer je op zaterdag 26 november graag langs één van de bakkerijen in jouw buurt ten voordele van KickCancer. Heel wat bakkers slaan samen met de organisatie en met Pierre Marcolini als peter de handen in elkaar. De opbrengst van verkoop gaat volledig richting de stichting. Waar scoor jij een eclair voor het goede doel in jouw buurt?

 1. Met welke sport verbrand je het meeste calorieën? En wat als je geen tijd hebt om te bewegen? Sandra Bekkari deelt 6 beweegtips
  Dag 6

  Met welke sport verbrand je het meeste calorieën? En wat als je geen tijd hebt om te bewegen? Sandra Bekkari deelt 6 beweegtips

  Heel wat goede voornemens draaien niet alleen rond een gezonder eetpatroon, maar ook rond meer beweging. Hoe begin je daar dan aan? En moet je meteen elke dag beginnen sporten? In dag 6 van de ‘Start Gezond’-challenge deelt Sandra Bekkari 6 tips om op een subtiele manier meer beweging in je dag te steken. “Probeer kleine beweegsnacks in je dag te steken om je lichaam wakker te schudden.”
 2. Met truffelmayonaise of black Angus: bij deze 10 eetadressen bestel je de lekkerste hamburgers van ons land
  PREMIUM

  Met truffelmay­o­nai­se of black Angus: bij deze 10 eetadres­sen bestel je de lekkerste hamburgers van ons land

  Een goede hamburger is het ultieme comfortfood en perfect om het weekend mee in te zetten. Maar waar in Vlaanderen eet je de lekkerste? Onze culinair journaliste tipt tien adresjes doorheen ons hele land waar je - letterlijk - duimen en vingers zal aflikken. Van een hamborghini met pulled pork en spiegelei tot de verkozen beste hamburger van België, Nederland én de Benelux: hier worden al je burger cravings gestild.
 1. Is kurkuma echt zo’n wondermiddel voor de gezondheid als wordt beweerd? Experts waarschuwen: “Let op met voedingssupplementen”

  Is kurkuma echt zo’n wondermid­del voor de gezondheid als wordt beweerd? Experts waarschu­wen: “Let op met voedings­sup­ple­men­ten”

  Nu de winter volop bezig is en daarbij ook het griep-, verkoudheids- en RSV-seizoen duiken weer overal adviezen op om de immuniteit te boosten. Eén populair voedingsmiddel dat naast gember altijd in het lijstje staat: kurkuma. Dit ‘superfood’ en ‘heilig poeder’ zou je immuunsysteem een serieuze boost geven. Maar klopt dat wel? En hoeveel neem je er dan best van? Voedingsexpert Eric De Maerteleire legt uit.