Luc Bellings test campingfood in drie categorieën: worsten uit blik, ravioli uit blik en noedels uit een potje.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Bellings test campingfood in drie categorieën: worsten uit blik, ravioli uit blik en noedels uit een potje. © Steven Richardson

Chef Luc Bellings test 3 soorten campingfood en deelt een 0/10 uit: “Je moet echt al reuzehonger hebben om dit te willen opeten”

Voor jou getestMet de festivals en de vakantie die voor de deur staan, is het hoog tijd om te beginnen nadenken over wat je nu weer eet op een camping. Knakworsten uit blik, ravioli uit blik of noedels uit een potje behoren tot de populairste en makkelijkst te bereiden opties. Maar kan zoiets ook lekker zijn? Chef Luc Bellings proeft telkens vijf varianten binnen die drie categorieën en velt zijn kritisch oordeel. “Als er echt niets anders in voorraad is, kan dit inderdaad je honger stillen.”

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord

  1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord

  Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk!