PREMIUM
Bewaar je eieren en tomaten nu in of uit de koelkast? Expert geeft 9 tips om je koelkast perfect te gebruiken
Bewaar jij je bananen het liefst ín de koelkast, terwijl je partner bij hoog en laag beweert dat die het best uit de koelkast liggen? Twijfel je nog steeds of je die vis op het juiste schap plaatst om hem niet te laten bederven? Deze koelkastdilemma’s helpt Frank Devlieghere voor eens en voor altijd de wereld uit. De professor levensmiddelenmicrobiologie en -conservering aan de UGent tipt verder ook hoe je die koelkast het meest efficiënt indeelt: “per schap of per vak is er een serieus temperatuurverschil, dat is niet zonder reden.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Independer
Ga je scheiden? Dit zijn de gevolgen voor je verzekeringen
Scheiden heeft niet alleen emotionele consequenties. Je moet plots ook een heleboel praktische zaken regelen om met je ‘nieuwe leven’ te kunnen beginnen. Hoe breng je bijvoorbeeld je verschillende verzekeringspolissen in orde? Independer.be adviseert. -
PREMIUM
“Sinds kort kan je hier genieten van een sushihapje dat naar mij werd vernoemd”: waar eet zanger Christoff?
“Het moet zijn dat ik niet van verandering hou want in alle restaurants die ik vaak bezoek, kies ik bijna áltijd hetzelfde gerecht op de kaart”, lacht zanger Christoff De Bolle (45). Welke gerechten zijn dat dan en vooral: waar kom je de ‘Zeven Zonden’-zanger soms tegen? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Wetteren, Geraardsbergen, Deinze en Zwevezele. -
“Sneller klaar dan een afhaalmaaltijd en Instagramproof”: Foodblogger Helen Verhelst deelt exclusief 3 budgetvriendelijke recepten
Een drukke werkdag en ‘s avonds een maaltijd op tafel toveren: het is voor veel mensen een ware struggle. Foodblogger Helen Verhelst verzamelt in haar kookboek ‘Helen Kookt (Elke Dag) toegankelijke en snelle recepten voor jonge starters. “Ik hou zelf niet van lange ingrediëntenlijsten en als ik overschotjes heb, wil ik die nog kunnen opgebruiken", klinkt het. Ze deelt tips én 3 exclusieve, budgetvriendelijke recepten. -
-
Recept voor spaghetti Hawaï veroorzaakt felle kritiek online: “Een belediging voor de Italiaanse keuken"
Een Italiaans recept van de Britse nieuwssite BBC krijgt massaal veel reacties en niét omdat iedereen er fan van is. Het gaat om spaghetti met stukjes ananas in of ‘spaghetti Hawaï’. “Wat is dat voor een horror-recept?”, klinkt het op sociale media. De Italiaanse chefkok Peppe Giacomazza geeft zijn mening over het recept. “Ananas hoort thuis in desserts, niét in pasta.” -
Showbizz3
OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans. -
Ninashop.be
De eeuwige topper: met deze cognac handtassen ben je altijd stijlvol
Op zoek naar een nieuwe lievelingstas? Een cognackleurig exemplaar weet ieder fashionistahart te bekoren. Met deze 3 tips van Ninashop.be maak je gegarandeerd de juiste keuze. -
PREMIUMSuggestie van de chef
De 7 favoriete eetadressen van Dagny Ros: “Ik wil mijn steak saignant, en die maken ze hier altijd perfect klaar”
Als MSC-ambassadeur voor duurzame vis lust chef Dagny Ros Asmundsdottir zéker graag iets lekkers uit de zee. “Hier maakt de chef vis klaar op een manier die je echt nergens anders proeft", vertelt ze. “De makreel die nu op de kaart staat is heerlijk." Ze deelt 7 van haar favoriete eetadressen in Brugge, Antwerpen, Zoersel en Schilde.