Roomkaasbrownies
Volledig scherm
Roomkaasbrownies © VTM Koken

Bak lekkere roomkaasbrownies

ReceptDeze brownies hebben net dat tikje meer. Ze worden afgewerkt met een heerlijke roomkaaslaag. Hier kan je het recept voor roomkaasbrownies vinden. Veel bakplezier!

 1. Kimchi croques of spaghetti aglio e olio: snelle recepten uit ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’

  Kimchi croques of spaghetti aglio e olio: snelle recepten uit ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’

  Het keukentalent van actrice Laurence Roothooft vond het creatieve brein van Martena Duss in ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’. Het hoofdingrediënt? Toffe recepten voor al wie moet koken in de hectiek van het dagelijkse leven. “Het is geen kookboek voor dummies”, zegt Martena. “De liefde voor eten zit er duidelijk in.” Laurence: “Iedereen die een beetje graag kookt, kan ermee weg.” Wij geven alvast een voorproefje.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.