PREMIUM
"Als het visvlees mooi wit kleurt, zit je goed": hoe herken je verse maatjes en hoe maak je ze zelf lekker klaar?
In juni start traditiegetrouw het kersvers maatjesseizoen. Dit jaar werd er voor het eerste vaatje Hollandse nieuwe maatjes een recordbedrag neergeteld van maar liefst 113.500 euro. Aan populariteit geen gebrek, maar wat is er zo speciaal aan die maatjes? Hoe herken je de écht verse? En kan je ze nog op een andere manier eten in plaats van ze gewoon in je keel te laten glijden? Chef Jan Buytaert van Bellefleur fileert al onze haringvragen en deelt exclusieve recepten.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMTV42
Dochter van Julie stierf na cosmetische ingreep: “Sharida ging naar Turkije voor rondere billen, en keerde terug in een kist”
-
Zot van je handtas in suède? Met deze praktische onderhoudstips hou je ze in topvorm
Geen handtas die meer vakantie-en festivalvibes uitstraalt dat een exemplaar in suède. Helaas is deze topfavoriet veel kwetsbaarder dan andere soorten leder. Suède is nogal gevoelig voor regen en voor vlekken. Enkele tips om je handtas jarenlang mooi te houden. -
Alleen Europeanen kunnen melk verdragen: hoe kan dat?
“Melk is goed voor elk”, was ooit de reclameleus. Het is een slogan die lang niet voor iedereen opgaat. De meeste mensen kunnen melk niet verdragen. Overal in de wereld krijgen ze er buikkrampen van of krijgen ze last van diarree. Alleen de melkminnende Europeaan lijkt de uitzondering op de regel te zijn. Hoe kan dat? -
-
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings proeft steak bearnaise in 5 zaken aan de kust en geeft één keer een 10/10: “Hier kom ik zelfs met plezier terug!”
-
PREMIUM
Van de beste frikandel speciaal tot de meest krokante frietjes: in deze frituren eten deze 17 Vlaamse (sterren)chefs de lekkernijen het liefst
-
Jobat
Deze maatregelen moet je baas nemen tijdens een hittegolf
Het wordt de komende dagen broeiend warm, en dat kan onaangename gevolgen hebben op je werkplek. Werkgevers moeten dan maatregelen nemen om de impact te beperken. Waaruit bestaan die precies? Vanaf wanneer moet het? En hoe zit het met telewerkers? Jobat.be vroeg raad aan arbeidsexpert Helena Muyldermans van Vlaamse werkgeversorganisatie Voka en Catherine Mairy, legal experte bij Partena Professional. -
Exclusief: al het smakelijke nieuws van HLN Eten elke week in je mailbox
HLN Eten bundelt alle nieuwtjes uit foodie-land op één pagina. Wil je graag als eerste op de hoogte blijven van al dat lekkers? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief waarin al het smakelijke nieuws verzameld staat.