HLN-weekmenu
Volledig scherm
HLN-weekmenu © Wout Hendrickx / Bram Debaenst

5x lekker koken voor 21,5 euro: HLN-chefs tippen deze toprecepten voor de komende week

Weet je nog niet wat je de komende week gaat klaarmaken? Zet eens zalm op het menu. Sandra Bekkari tipt een heerlijk receptje waarbij je de vis een oosters tintje geeft door hem te marineren en te combineren met wok van Chinese kool. Jelle Beeckman maakt er dan weer taco's met sushirijst van. Piet Huysentruyt stilt op zijn beurt je honger met klassieke Vlaamse kost. En dat allemaal niét kostelijk voor de portefeuille: dat smaakt extra goed dus! Voor welk gerecht ga jij?

 1. IN KAART Michelin 2023. Eén nieuw tweesterrenrestaurant en sterren voor Wout Bru en Willem Hiele: ontdek ze hier

  IN KAART Michelin 2023. Eén nieuw tweester­ren­res­tau­rant en sterren voor Wout Bru en Willem Hiele: ontdek ze hier

  De Michelingids beloonde vandaag opnieuw de beste restaurants van België én Luxemburg met een of meerdere sterren. 16 restaurants kregen voor het eerst een ster. Bozar Restaurant uit Brussel was de enige nieuwe zaak met twee sterren. Bij de driesterrenrestaurants was er geen verandering. Viki Geunes, Peter Goossens en Tim Boury blijven onaangeroerd aan de top. Ontdek op onze kaart alle sterrenrestaurants in jouw buurt.
 2. Hoeveel kost een etentje in een sterrenrestaurant? En hoe kan je erop besparen?
  PREMIUM

  Hoeveel kost een etentje in een sterrenres­tau­rant? En hoe kan je erop besparen?

  Vandaag werden er nieuwe Michelinsterren uitgedeeld in ons land en in Luxemburg. De strijd om een felbegeerd plaatsje in één van de Belgische toprestaurants kan weer beginnen. Maar hoeveel betaal je gemiddeld in een sterrenrestaurant? Is die prijs op elk moment van de dag even hoog en verandert die wanneer een chef een ster extra krijgt? HLN Eten zet op een rijtje hoe diep je in je portefeuille moet tasten voor je volgende gastronomische bezoek.
 3. 25 culinaire adressen van vrouwelijke foodondernemers uit eigen land: "Ze stond zelfs in de '30 under 30'-lijst van Forbes voor veelbelovend jong talent”
  PREMIUM

  25 culinaire adressen van vrouwelij­ke foodonder­ne­mers uit eigen land: "Ze stond zelfs in de '30 under 30'-lijst van Forbes voor veelbelo­vend jong talent”

  Vrouwen in de foodsector: er wordt weleens gezegd dat ze moeilijk te vinden zijn. Het aantal Belgische vrouwelijke sterrenchefs met een Michelinster zijn daar maar één voorbeeld van. HLN deed de check en botste gelukkig wél op een lange lijst van vrouwelijke onderneemsters in de horeca met een straf verhaal. Van Antwerpen tot Oost-Vlaanderen: we lijsten per provincie 5 topadressen op waar je graag eens passeert.