Onze 3 HLN-chefs voorzien elke week een volledig weekmenu voor jou.
Volledig scherm
Onze 3 HLN-chefs voorzien elke week een volledig weekmenu voor jou. © Lot Van Riel / Bram Debaenst

3 HLN-chefs, 5 gerechten, 24 euro: met deze recepten breng je de gezellige herfst op tafel volgende week

Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro.

  1. 6x smakelijk aftellen naar Kerstmis met deze lekkere adventskalenders: ga jij voor elke dag een chocolaatje of voor een nieuwe koffiesmaak?

    6x smakelijk aftellen naar Kerstmis met deze lekkere adventska­len­ders: ga jij voor elke dag een choco­laatje of voor een nieuwe koffies­maak?

    Dankzij de Furoshiki Adventskalender van Thés de la Pagode tel je dagelijks af naar kerst met een heerlijk kopje thee erbij. Je ontdekt elke dag een andere theesoort of biogecertificeerde infusie. En om het aftellen net iets spannender te maken, vind je in 10 kalenders een bijzondere sleutel waarmee je een jaar lang gratis Thés de la Pagode kunt nippen.
  2. “49 procent van jongeren is beschaamd om koffie met koemelk te bestellen in het openbaar”: hoe zien hun eet- en drankgewoontes eruit?

    “49 procent van jongeren is beschaamd om koffie met koemelk te bestellen in het openbaar”: hoe zien hun eet- en drankge­woon­tes eruit?

    De tijden dat je als je een cappuccino bestelde maar keuze had uit één type (koe)melk, liggen ver achter ons. Vandaag kan je ook een wolkje soja-, amandel- of havermelk in je koffie krijgen. Naast een veranderende keuze in aanbod, is het vooral de vraag van de consument die zich wijzigt. Hoe zien de eet- en drankgewoontes van de millennials en gen Z’ers eruit vandaag?