Het HLN Eten-weekmenu voorziet elke week 5 betaalbare, smakelijke en makkelijk te bereiden recepten;
Volledig scherm
Het HLN Eten-weekmenu voorziet elke week 5 betaalbare, smakelijke en makkelijk te bereiden recepten; © Lot Van Riel

1 weekmenu, 5 gerechten, 12,50 euro: met deze recepten overleef je betaalbaar én voorbereid de eerste schoolweken

Het nieuwe schooljaar dat van start is gegaan, betekent voor velen onder ons terug een drukker schema om alles en iedereen overal op tijd te krijgen. Geen zin om tijdens die eerste week al meteen weer een heel eetmenu uit te denken? Dan komen deze 5 recepten als geroepen. Met deze maaltijden ben je makkelijk én betaalbaar voorbereid op die nieuwe routine.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Van gezonde ‘pizza’ tot stoverijburger: 5 gerechten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman voor op je weekmenu

  Van gezonde ‘pizza’ tot stoverij­bur­ger: 5 gerechten van Piet Huysen­truyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman voor op je weekmenu

  Waar je de ene dag nood hebt aan comfortfood, wil je de andere dag het liefst zo gezond mogelijk eten. Aan die behoeften voldoen onze 3 HLN-chefs elke week opnieuw door een mooie mix van gezond, klassiek en comfort samen te stellen. Het toppertje van deze week? Zonder twijfel de stoverijburger om het weekend mee in te zetten. Al valt die preistoemp ook niet te versmaden.