1. RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantastische lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantasti­sche lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”

  Amper een jaar nadat Nonam de deuren opende, werd het restaurant al beloond met een mooie score van 13,5 in de Gault&Millau. Loon naar werken voor Arne Van Wambeke en Karel Van Oyen. Intussen werd het restaurant een vaste waarde voor als het tijdens de lunch al eens wat meer mag zijn. Wij maakten onze middag vrij en lieten ons verwennen met een overheerlijk 4-gangen lunchmenu, omkaderd met enkele verfijnde hapjes.
 1. Massemse Plaetse wordt eetcafé Coeur De Boeuf: “Een knipoog naar het slagersverleden van mijn grootvader”
  PREMIUM
  Massemen

  Massemse Plaetse wordt eetcafé Coeur De Boeuf: “Een knipoog naar het slagersver­le­den van mijn grootvader”

  Het voormalige volkscafé Massemen Plaetse heropent op vrijdag 10 februari als eetcafé Coeur De Boeuf. Eigenaar Dietbrand Van Durme zal de zaak op het Dorpsplein van Massemen samen met partner Freija Colpaert uitbaten. De naam is een verwijzing naar de geschiedenis van de slagerij van zijn grootvader. “Er komen ook tegeltjes aan de muren, een snijmachine om hesp te snijden en een weegschaal in het interieur.”
 1. Meneer Gustaaf is een nieuwkomer in de nieuwste editie van de Gault&Millau-restaurantgids met een score van 13/20
  Wetteren

  Meneer Gustaaf is een nieuwkomer in de nieuwste editie van de Gault&Millau-restaurant­gids met een score van 13/20

  De nieuwste editie van de Belgische restaurantgids van Gault&Millau is maandag voorgesteld. Het is alweer de twintigste keer dat Gault&Millau de gids uitbrengt. De anonieme inspecteurs van de gids bezochten een jaar lang de fijnste restaurants van ons land, wat resulteerde in een gids met meer dan 1380 adressen, waarvan liefst 125 nieuwkomers en 168 stijgers. In de lijst met nieuwkomers vinden we één restaurant terug uit Wetteren.
 1. Van tropische tiki-cocktails bij The Drifter tot vintage creaties bij The Cobbler: ontdek 6 hippe cocktailbars in de ruime regio rond Gent
  PREMIUM
  regio gent

  Van tropische ti­ki-cock­tails bij The Drifter tot vintage creaties bij The Cobbler: ontdek 6 hippe cocktail­bars in de ruime regio rond Gent

  Tijdens de zomermaanden doen we al eens graag een terrasje. Niets beters dan met een lekkere frisse cocktail kunnen genieten van het zonnetje. De mojito’s, cuba libre’s en cosmopolitans kennen we ondertussen al en soms willen we onze smaakpapillen wel eens uitdagen met iets nieuws. Wij gingen op zoek naar leuke cocktailbars, die hun eigen unieke creaties serveren in Gent en omstreken. Kom proeven van een unieke cocktail in één van deze bars die wij speciaal voor jou hebben opgelijst. Van een Passionele Mojito tot een gewaagde Postmaster General, voor elk wat wils!