De pasta putanesca met gamba's.
Volledig scherm
PREMIUM
De pasta putanesca met gamba's. © Anthony Statius

RESTOTIP. De Klokkeput in Sint-Martens-Latem: snel bediend in relaxte setting

Sint-Martens-LatemMet Xavier Willems heeft restaurant De Klokkeput in hartje Sint-Martens-Latem een nieuwe eigenaar. Met een aantal nieuwigheden op de kaart was het tijd om dit bekende horeca-adresje nog eens een bezoekje te brengen.

 1. Maria-Lichtmis in het Meetjesland en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoeken
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Ma­ria-Licht­mis in het Meetjes­land en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoe­ken

  Op twee februari vieren we Maria-Lichtmis, in oorsprong een Christelijk feest, maar tegenwoordig vooral bekend als hét pannenkoekenfestijn van het jaar. Weet jij al waar je gaat smullen? Van Hoeveterras De Vliethoeve in Assenede tot Jadeau in Lievegem: wij zochten voor jou zeven zaken uit in het Meetjesland en Deinze waar je terechtkan voor overheerlijke pannenkoeken.
 2. Uit eten met de kids: 8 kindvriendelijke restaurants in de regio Gent
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 8 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in de regio Gent

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er in de regio Gent ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden en kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van Zelda & Zorro in Gent tot brasserie Reinaert in Destelbergen: op deze adresjes geniet je van een etentje met de kids.
  Destelbergen, Wachtebeke, Gent