Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Ook sterrenchef Tim Boury is van de partij bij de 'Week van de Smaak' in Roeselare.
Volledig scherm
Ook sterrenchef Tim Boury is van de partij bij de 'Week van de Smaak' in Roeselare. © Stad Roeselare

Ontdek het lekkerste van Roeselare tijdens de ‘Week van de Smaak’

Noteer maandag 21 tot en met zondag 27 november alvast in je agenda. Dan vindt namelijk de ‘Week van de Smaak’ in Roeselare plaats. Het wordt een editie om je vingers van af te likken. Of je nu een kleine lekkerbek of een grote foodie bent, met zo’n twintig activiteiten is er gegarandeerd voor ieder wat ‘smuls’. Lees hier wat je zeker niet mag missen.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Twee nieuwe horecazaken langs Brugsesteenweg voor Olivier Desmet: vandaag opent Vespa’z, later dit jaar volgt Frituur & Foodbar Roulers
  PREMIUM
  Roeselare

  Twee nieuwe horecaza­ken langs Brug­sesteen­weg voor Olivier Desmet: vandaag opent Vespa’z, later dit jaar volgt Frituur & Foodbar Roulers

  Olivier Desmet opent dit najaar twee nieuwe horecazaken langs de Brugsesteenweg in Roeselare. Vanaf woensdag kan je terecht in de nieuwe locatie van brasserie en tearoom Vespa’z, de zaak die Olivier moest herlocaliseren door de komst van Burger King. Daarnaast wil hij nog voor het einde van het jaar ook Frituur & Foodbar Roulers voorstellen aan het grote publiek.