1. Feestjaar voor 70 jaar Breughel en 10 jaar L’Autre Côté: “Het plezier veegt het zweet op ons voorhoofd weg”
  PREMIUM
  Beervelde

  Feestjaar voor 70 jaar Breughel en 10 jaar L’Autre Côté: “Het plezier veegt het zweet op ons voorhoofd weg”

  Keihard werken, dat doen ze al tien jaar lang. Tom Mestach en Sofie De Wilde namen niet alleen Feestzaal Breughel over van Toms familie, ze startten gelijktijdig het ‘bistraurant’ L’Autre Côté aan de overkant van de Beerveldsebaan. Dat, in combinatie met twee opgroeiende dochters, maakt het leven een uitdaging. Maar ze doen het zò graag dat er dit jaar gevierd mag worden.
 2. RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantastische lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantasti­sche lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”

  Amper een jaar nadat Nonam de deuren opende, werd het restaurant al beloond met een mooie score van 13,5 in de Gault&Millau. Loon naar werken voor Arne Van Wambeke en Karel Van Oyen. Intussen werd het restaurant een vaste waarde voor als het tijdens de lunch al eens wat meer mag zijn. Wij maakten onze middag vrij en lieten ons verwennen met een overheerlijk 4-gangen lunchmenu, omkaderd met enkele verfijnde hapjes.
 1. RESTOTIP. Restaurant Vienna: “Een trapje hoger op de culinaire ladder”
  PREMIUM
  Lokeren

  RESTOTIP. Restaurant Vienna: “Een trapje hoger op de culinaire ladder”

  De horecasector beleefde barre tijden tijdens de coronacrisis. Chef Bernard Van Den Driessche en gastvrouw Connie Eeckman bleven niet bij de pakken zitten en beslisten om het roer van hun zaak drastisch om te gooien. Bistro Vienna werd restaurant Vienna en het horecakoppel runt de zaak voortaan zonder personeel. Van de kwaliteitsvolle ingrediënten tot het smaakvolle servies: wij ervaarden de ambitie tot in de kleinste details.