1. RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantastische lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantasti­sche lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”

  Amper een jaar nadat Nonam de deuren opende, werd het restaurant al beloond met een mooie score van 13,5 in de Gault&Millau. Loon naar werken voor Arne Van Wambeke en Karel Van Oyen. Intussen werd het restaurant een vaste waarde voor als het tijdens de lunch al eens wat meer mag zijn. Wij maakten onze middag vrij en lieten ons verwennen met een overheerlijk 4-gangen lunchmenu, omkaderd met enkele verfijnde hapjes.
 1. België scoort hoog in de top 100 beste groenterestaurants: Michaël Vrijmoed is vierde beste groentechef ter wereld

  België scoort hoog in de top 100 beste groenteres­tau­rants: Michaël Vrijmoed is vierde beste groente­chef ter wereld

  We’re Smart® World lanceerde op 8 november zijn jaarlijkse top 100 beste groenterestaurants ter wereld. 20 daarvan zijn Belgisch, dat is eentje meer dan vorig jaar. Restaurant Vrijmoed blijft het beste in België, maar zakt wel één plekje naar de vierde plaats wereldwijd. Restaurant Amaranth in Merelbeke met chef Pieter-Jan Lint krijgt de Discovery award voor beste nieuwkomer. Ontdek hier welke Belgische restaurants verder in de prijzen vielen.
 1. Puur is een nieuwkomer in de nieuwste editie van de Gault&Millau-restaurantgids met een score van 13/20
  Kruisem

  Puur is een nieuwkomer in de nieuwste editie van de Gault&Millau-restaurant­gids met een score van 13/20

  De nieuwste editie van de Belgische restaurantgids van Gault&Millau is maandag voorgesteld. Het is alweer de twintigste keer dat Gault&Millau de gids uitbrengt. De anonieme inspecteurs van de gids bezochten een jaar lang de fijnste restaurants van ons land, wat resulteerde in een gids met meer dan 1380 adressen, waarvan liefst 125 nieuwkomers en 168 stijgers. In de lijst met nieuwkomers vinden we één restaurant terug uit Kruisem.