1. Tafelen bij Atelier Gist, de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Onze vorige projecten draaiden goed, maar deze vervallen boerderij leek ons de perfecte nieuwe uitdaging”
  PREMIUM
  Goeferdinge

  Tafelen bij Atelier Gist, de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Onze vorige projecten draaiden goed, maar deze vervallen boerderij leek ons de perfecte nieuwe uitdaging”

  Met maximum 16 couverts per avond willen Jason Spinoy (30) en Laurence Menten (30) van Atelier Gist in Goeferdinge bij Geraardsbergen hun klanten een maximale culinaire beleving aanbieden. Nog verfijnder dan voorheen, met nog meer smaakervaringen. Hun concept werd dit jaar bekroond met een 15 op 20 in restaurantgids Gault&Millau, wat Atelier Gist meteen de hoogste nieuwkomer maakt. Maar wat maakt het restaurant nu zo speciaal? Wij zochten het uit.
 1. Assiette de Juliette is een nieuwkomer in de nieuwste editie van de Gault&Millau-restaurantgids met een score van 13,5/20
  Herzele

  Assiette de Juliette is een nieuwkomer in de nieuwste editie van de Gault&Millau-restaurant­gids met een score van 13,5/20

  De nieuwste editie van de Belgische restaurantgids van Gault&Millau is maandag voorgesteld. Het is alweer de twintigste keer dat Gault&Millau de gids uitbrengt. De anonieme inspecteurs van de gids bezochten een jaar lang de fijnste restaurants van ons land, wat resulteerde in een gids met meer dan 1380 adressen, waarvan liefst 125 nieuwkomers en 168 stijgers. In de lijst met nieuwkomers vinden we één restaurant terug uit Herzele.