Altin en Alicia Muca in restaurant Olio & più in Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
Altin en Alicia Muca in restaurant Olio & più in Halle. © Bart Kerckhoven

RESTOTIP. Olio & più is de Italiaan met dat tikkeltje meer: “Ik wil de Italiaanse keuken in de schijnwerper zetten”

HalleMet Olio & più is Halle een Italiaans restaurant rijker. Altin Muca wil wel meer bieden dan enkel een goede pasta en een lekkere pizza. Zijn dochter Alicia is gastvrouw in de zaal terwijl hij de klanten vooral het beste wil aanbieden uit de Italiaanse keuken.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Lindemans opnieuw aan het feest: goud en brons op Brussels Beer Challenge
  Vlezenbeek/Ruisbroek

  Lindemans opnieuw aan het feest: goud en brons op Brussels Beer Challenge

  Brouwerij Lindemans uit Vlezenbeek heeft opnieuw prijzen gepakt op de Brussels Beer Challenge. Lindemans Faro-Lambic werd in de categorie ‘speciaalbieren van minder dan 7 procent alcohol’ uitgeroepen tot allerbeste. Lindemans Oude Kriek Cuvée René werd beloond met een bronzen medaille in de categorie ‘Fruitlambiek’. “”Goud en brons op de Brussels Beer Challenge”, reageert CEO Geert Lindemans die samen met neef en collega-CEO Dirk Lindemans aanwezig was op de bekendmaking. “Wij zijn er enorm blij mee, want het aantal prijzen dat we het voorbije jaar gewonnen hebben, is werkelijk fenomenaal. Keer op keer wordt bewezen dat onze bieren moeiteloos kunnen wedijveren met de beste ter wereld, dankzij de tomeloze inzet van al onze medewerkers.”