Etem Sahan van DOST.
Volledig scherm
PREMIUM
Etem Sahan van DOST. © PGA

RESTOTIP. DOST laat je kennis maken met nieuwe smaken: “Ik wil twee culturen combineren”

AarschotExact een maand geleden kreeg Aarschot er een nieuwe brasserie bij: DOST. Uitbater Etem Sahan (35) kookt al jaren met hart en ziel en neemt je mee in zijn twee werelden: Turkije en België. “Ik eet heel graag, en ik heb al gemerkt dat ze dat hier ook graag doen”, lacht hij.

 1. RESTOTIP. Brasserie Gusting: “Alles is huisgemaakt, met als extra: Gusting Gras”
  PREMIUM
  Keerbergen

  RESTOTIP. Brasserie Gusting: “Alles is huisge­maakt, met als extra: Gusting Gras”

  Brasserie Gusting opende de deuren op 26 mei, Hemelvaartsdag. Na een succesvol openingsweekend is het nog steeds dringen voor een plaatsje. Deze nieuwe eetgelegenheid is gelegen in Keerbergen - Grootlo, het midden van de Vlaamse velden. De omgeving leent zich als geen ander tot een wandeling of een fietstocht. Op het menu? Een toegankelijke brasseriekeuken met op het menu voor ieder wat wils.
 1. RESTOTIP. Vegan streetfood uit Turkije van Cheekofte & Wraps: “Je kan het de Turkse versie van steak tartaar noemen”
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP. Vegan streetfood uit Turkije van Cheekofte & Wraps: “Je kan het de Turkse versie van steak tartaar noemen”

  Cheekofte & Wraps in de Diestsestraat laat de Leuvenaars kennismaken met het populaire streetfood uit Turkije. Zaakvoerder Ilker Taskiran (46) maakt de veganistische cheekofte zelf en heeft een uitgebreid assortiment aan wraps, groenten en dressings om de maaltijd compleet te maken. “We hebben de indruk dat we geliefd zijn bij de Leuvenaars en daar kunnen we enkel maar heel dankbaar om zijn”, vertelt Ilker.