Geert Vinck is coördinator van het Zorgpunt Grens.
Volledig scherm
Geert Vinck is coördinator van het Zorgpunt Grens. © Toon Verheijen

Zorgpunt Grens moet zorg dichter bij de inwoners brengen: “We moeten als AZ KLina buiten de muren van het ziekenhuis kijken”

EssenHet Zorgpunt Grens draait stilaan op volle toeren. Inwoners van Essen en de randgemeenten kunnen er nu al terecht voor onder meer wondzorg, orthopedie of bloedafnames. In de toekomst wil AZ Klina, die de organisatie op zich neemt, het aanbod nog uitbreiden. “Belangrijk daarbij is ook dat we over de grens durven kijken”, zegt algemeen directeur/dokter Joost Baert van AZ Klina.

  1. Nachtclub Ampere houdt laatste dans voor zomerstop: “Door overaanbod zomerfestivals is club open houden onbegonnen werk”
    ANTWERPEN

    Nachtclub Ampere houdt laatste dans voor zomerstop: “Door overaanbod zomerfesti­vals is club open houden onbegonnen werk”

    Nachtclub Ampere aan het Centraal Station heeft beslist om tot september opnieuw de deuren te sluiten. “De zomer is traditioneel een moeilijke periode voor discotheken omdat de meeste feestvarkens dan liever in openlucht feesten maar met het overaanbod aan festivals en openluchtconcerten is het deze zomer echt onbegonnen werk om een club open te houden.”