De gemeente en politie gaan samen onverwachte controles uitvoeren op zichtbaarheid in het verkeer.
Volledig scherm
De gemeente en politie gaan samen onverwachte controles uitvoeren op zichtbaarheid in het verkeer. © RV

Wie fluo op fiets draagt, maakt kans op laptop

De donkere maanden zijn weer aangebroken en dat betekent dat de gemeente Essen en de politiezone Grens weer volop inzetten op het sensibiliseren om als zwakke gebruiker zoveel mogelijk met fluo de straat op te gaan.

1 reactie

 • Godelieve de Winter

  3 jaar geleden
  Deze morgen nog bijna aangereden door een automobilist die mij niet had gezien verklaarde hij, het licht van mijn fiets brandde én ik had een fluo vestje aan! Wat kun je dan nog meer doen? Godelieve DeWinter
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.