Geen vuurwerk vanavond door het slechte weer.
Volledig scherm
Geen vuurwerk vanavond door het slechte weer. © RV

Vuurwerk afsteken op Nieuwjaar? Alleen als je vergunning hebt én het geluidsarm is

Inwoners van Kalmthout, Essen en Wuustwezel mogen met oudjaar enkel nog geluidsarm vuurwerk afsteken én ze moeten een vergunning aanvragen. Wie zich niet aan de regels houdt én betrapt kan worden, riskeert een GAS-boete van 350 euro.

1 reactie

 • Karl Van der Zande

  2 jaar geleden
  Ja...hahaha.... goede gedachte maar gaat niks van komen... ze beginnen smiddags al met knallen
 1. Van een houtbrander tot een glasblazer: deze 7 kunstenaars zetten hun deuren open tijdens Atelier in Beeld in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van een houtbran­der tot een glasblazer: deze 7 kunste­naars zetten hun deuren open tijdens Atelier in Beeld in de regio Antwerpen

  Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei vindt Atelier In Beeld voor de allereerste keer live plaats. Het hele weekend lang kan je in meer dan 1.300 ateliers over heel Vlaanderen beeldende kunst ontdekken op de plaatsen waar ze wordt gemaakt. In totaal doen zo’n 2.000 kunstenaars mee. Wij selecteerden voor jou 7 ateliers in de ruime regio rond Antwerpen die je zeker moet bezoeken.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeentehuis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebestuur van de gedane beloftes?
  PREMIUM
  kalmthout

  BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeente­huis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebe­stuur van de gedane beloftes?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kalmthout. De gemeente die een nieuw gemeentehuis beloofde, een nieuwe gymhal en die werk zou maken van flink wat fietspadendossiers.