De oude douaneloods is zo goed als klaar om ingericht te worden voor Robotland. Zaterdagmiddag konden geïnteresseerden voor de eerste keer een kijkje nemen in het gerestaureerd gebouw.
Volledig scherm
De oude douaneloods is zo goed als klaar om ingericht te worden voor Robotland. Zaterdagmiddag konden geïnteresseerden voor de eerste keer een kijkje nemen in het gerestaureerd gebouw. © Benoit De Freine

Voortaan ook opleiding industriële wetenschappen in Essen dankzij educatief centrum Robotland: “Unieke samenwerking tussen privé en onderwijs”

Geïnteresseerden konden dit weekend voor een allereerste keer gaan piepen in de gerestaureerde douaneloods van Essen. De reusachtige loods staat al leeg sinds de jaren zeventig en krijgt vanaf september 2020 een nieuwe invulling: Robotland, ‘het Technopolis van de Noorderkempen’. “Dankzij de nieuwste technologieën in Robotland kunnen we voor het eerst een opleiding industriële wetenschappen uit de grond stampen in Essen.”

0 reacties

  1. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
    PREMIUM
    Kasterlee

    Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”