De bibliotheek van Essen
Volledig scherm
De bibliotheek van Essen © RV

Voorleesuurtje in de bib morgen afgelast

 1. Kalmthout brengt pakkend eerbetoon aan overleden supervrijwilliger Jaro (42): “Hij was een vriend van elke inwoner”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Kalmthout brengt pakkend eerbetoon aan overleden supervrij­wil­li­ger Jaro (42): “Hij was een vriend van elke inwoner”

  Bijna dag op dag één jaar na zijn overlijden hebben Kalmthout en omstreken afscheid genomen van supervrijwilliger Jaro De Bruyne. Honderden mensen kwamen zaterdag eerst aan de Vredelaan en nadien op de Heidestatieplaats hulde brengen aan de man die zich jarenlang met veel enthousiasme en volstrekt belangeloos inzette voor tal van lokale verenigingen. “Kon Jaro dit maar zien, hij zou nogal stralen.”
 2. BINNENKIJKER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”
  PREMIUM
  Antwerpen

  BINNENKIJ­KER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”

  60.000 studenten telt Antwerpen al, en daarmee is de stad de nummer drie na Brussel en Gent – Leuven telt er al een aantal jaren net iets minder. Maar met alsmaar stijgende huurprijzen wordt de zoektocht naar een betaalbaar kot steeds lastiger. Wij bezochten studenten die wél nog een verborgen pareltje vonden, in verscheidene prijscategorieën. “Ik blijf hier zo lang mogelijk wonen, liefst ook na mijn studies.”