RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Verkeershinder tot 11 december door hele reeks asfalteringswerken

Een aannemer voert tussen maandag 25 november en woensdag 11 december een hele reeks wegenwerken uit in Essen. Je houdt dus best rekening met redelijk wat verkeershinder.

0 reacties

 1. Zorgpunt Grens moet zorg dichter bij de inwoners brengen: “We moeten als AZ KLina buiten de muren van het ziekenhuis kijken”
  Essen

  Zorgpunt Grens moet zorg dichter bij de inwoners brengen: “We moeten als AZ KLina buiten de muren van het ziekenhuis kijken”

  Het Zorgpunt Grens draait stilaan op volle toeren. Inwoners van Essen en de randgemeenten kunnen er nu al terecht voor onder meer wondzorg, orthopedie of bloedafnames. In de toekomst wil AZ Klina, die de organisatie op zich neemt, het aanbod nog uitbreiden. “Belangrijk daarbij is ook dat we over de grens durven kijken”, zegt algemeen directeur/dokter Joost Baert van AZ Klina.
 2. De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereerste Singletjesnacht. “Feestvierders mogen gerust in ons oor komen brullen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereer­ste Singletjes­nacht. “Feestvier­ders mogen gerust in ons oor komen brullen”

  “Hey deejay, ik heb een oogje op iemand, wil je de Kuskesdans nog eens draaien?” Of hoe je je met één quote op een feest uit de jaren stillekes waant. Het is het concept van de allereerste ‘Singeltjesnacht’ eind deze maand in verborgen parel Het Leienpaleis. “Een hedendaagse deejay voelt zich te goed om verzoekjes te aanvaarden, daar doen wij niet meer aan mee.”
 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.