Audry Meeusen en Jessica Riket van respectievelijk Au3Fashion en Kapsalon L’Aquafure.
Volledig scherm
Audry Meeusen en Jessica Riket van respectievelijk Au3Fashion en Kapsalon L’Aquafure. © RV

Twee handelaars roepen op om cadeaubonnen te aanvaarden: “Je helpt er kwetsbare gezinnen mee”

EssenEnkele handelaars van Essen doen een oproep om zoveel mogelijk de cadeaubonnen te aanvaarden. Audry Meeusen en Jessica Riket van respectievelijk Au3Fashion en Kapsalon L’Aquafure aanvaarden ze al. “We roepen alle handelaars op mee te doen”, klinkt het.

 1. Essens Schepen van Jeugd na lockdownfeestje van 10 jongeren: “Ze verdienen bolwassing, maar heb begrip voor behoefte aan sociaal contact”
  PREMIUM
  Essen

  Essens Schepen van Jeugd na lockdown­feest­je van 10 jongeren: “Ze verdienen bolwassing, maar heb begrip voor behoefte aan sociaal contact”

  De politiezone Grens legde afgelopen weekend een ‘lockdownfeestje’ stil in de Wildertse Duintjes. Tien jonge twintigers uit Essen, Kalmthout, Antwerpen en Nederland werden er betrapt en zullen vervolgd worden. In een open bericht op sociale media wil de Essense schepen van Jeugd Arno Aerden een oproep doen. “Bijeenkomen met meer dan het toegelaten personen is zeker ‘not done’, maar laat ons niet allemaal massaal pek en veren aanrukken op sociale media om de jongeren te veroordelen. Ik wil ook wijzen op het gevaar om af te glijden naar een verklikkingsmaatschappij.”
 1. Bert de Bois en Isabel Manniën, cateraar van onder meer Studio 100 en uitbaters Bistrot Benoit zien zwarte sneeuw: “Maar het is niet het moment om te huilen”
  PREMIUM
  Antwerpen/Kapellen/Brasschaat

  Bert de Bois en Isabel Manniën, cateraar van onder meer Studio 100 en uitbaters Bistrot Benoit zien zwarte sneeuw: “Maar het is niet het moment om te huilen”

  Drie horecazaken, twee nieuwe concepten op komst en een samenwerking met twee andere cateraars tegen de feestdagen. Voort de cateraars van onder meer Tomorrowland en Studio 100 Bert de Bois en Isabel Manniën uit Kapellen zijn het net zo goed zware tijden, maar ze willen niet bij de pakken blijven zitten. “Het is niet simpel, maar we duwen door. Het is niet het moment om te huilen”, zegt Bert de Bois. Het koppel baat ook nog Bistrot Benoit uit in Antwerpen en The Chickenfarm met een afhaalpunt in Oud Antwerpen in Brasschaat.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"