Stal Moleneind in Essen pronkt met de nieuwe huifkar en een speciaal kinderzadel.
Volledig scherm
Stal Moleneind in Essen pronkt met de nieuwe huifkar en een speciaal kinderzadel. © Toon Verheijen

Stal Moleneind pronkt met nieuwe huifkar speciaal voor rolstoelgebruikers: “Enorme dank aan iedereen die meedeed aan de crowdfunding”

EssenZorgboerderij en paardenpension Stal Moleneind pronkt met een speciale koets die ze hebben kunnen kopen nadat ze in het najaar van 2020 samen met G-Sport Vlaanderen een crowdfunding hadden opgestart. De actie werd zo’n succes dat ze zelfs nog een speciaal kinderzadel hebben kunnen aanschaffen. “We zijn iedereen zo ontzettend dankbaar”, zeggen Benjamin en Elien Van Eekelen en Hanne Kerstens.

 1. Klap je straks je laptop open in een echt kasteel? Kasteel Starrenhof wordt omgetoverd tot businesscenter (en er komt ook een sterrenrestaurant)
  PREMIUM
  Kapellen

  Klap je straks je laptop open in een echt kasteel? Kasteel Starrenhof wordt omgetoverd tot business­cen­ter (en er komt ook een sterrenres­tau­rant)

  Het 19de-eeuwse kasteel Starrenhof in Kapellen wordt binnenkort omgetoverd tot een businesscenter. De bijhorende kapel zal verbouwd worden tot uniek restaurant. In een later bijgebouwde kloostergebouw zal dan weer een winkel komen, een appartement en ook een deel van het restaurant. De initiatiefnemers zijn Daan Aerts uit Hoogstraten, Sven Vinck uit Schoten en Kurt Vandecasteele uit Wuustwezel. Wij konden alvast een kijkje nemen binnenin...
 2. Zorgboerderij Stal Moleneind wil gespecialiseerde koets aankopen voor mensen in een rolstoel: “Crowdfunding loopt als een trein, maar alle steun is welkom”

  Zorgboerde­rij Stal Moleneind wil gespeciali­seer­de koets aankopen voor mensen in een rolstoel: “Crowdfun­ding loopt als een trein, maar alle steun is welkom”

  Zorgboerderij- en paardenpension Stal Moleneind in Essen heeft in samenwerking met G-Sport Vlaanderen een crowdfunding opgestart om een speciale koets aan te kunnen kopen. Daarmee zouden ze ook mensen in een rolstoel kunnen laten genieten in een kar. “De crowdfunding loopt nog zo’n 90 dagen, maar we hebben het bedrag al bij elkaar. Maar extra centen zijn welkom, want dan kunnen we onze kar nog wat upgraden met bijvoorbeeld een huif.”
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden