Zo moet de nieuwe winkel op Heikant eruit gaan zien.
Volledig scherm
Zo moet de nieuwe winkel op Heikant eruit gaan zien. © RV

Spar neemt plaats in van Brico op Heikant

Essen-HeikantDe Spar Colruyt Group gaat een nieuwe Spar bouwen in Heikant op de plaats waar Brico altijd gezeten heeft. Het oude gebouw wordt gesloopt en maakt plaats voor een nieuwbouw. Het wordt een energiezuinig pand met aandacht voor voldoende groen en een ruime parking voor wagens, fietsen én bakfietsen.

  1. Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”

    Zondag pakt het stadsbestuur uit met Antwerpen Shift of ‘autoluwe zondag’ maar er is duidelijk nog veel werk aan de verkeersveiligheid. Voor en na de schooluren verandert de binnenstad in een mierennest van fietsers en voetgangers die zich tussen trams, bussen, auto’s en vrachtwagens moeten murwen. Wij vatten post aan enkele van de meest gevaarlijke punten en hoorden de ene frustratie na de andere. “Hier in Antwerpen wordt fietsen gereduceerd tot een noodzakelijk kwaad.”