Robotland in Essen mocht de 50.000ste bezoeker ontvangen.
Volledig scherm
Robotland in Essen mocht de 50.000ste bezoeker ontvangen. © Toon Verheijen

Robotland ontvangt 50.000ste bezoeker

Essen/LierHet technologiepark Robotland in Essen heeft vorige week de 50.000ste bezoeker ontvangen. De familie Kerckhofs uit Lier kreeg een bosje bloemen én vrijkaarten voor het hele gezin aangeboden. Voor Robotland zelf is het ook een mijlpaal een jaar na de opening. “Zeker gezien de tijd waarin we nog altijd leven zijn we blij met de interesse in Robotland", zegt dagverantwoordelijke Ayrton Lambrechts. 

  1. Luc Van der Kelen over de uitdagingen voor de kleine zelfstandige: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstraten van oudsher”
    PREMIUM
    Column

    Luc Van der Kelen over de uitdagin­gen voor de kleine zelfstandi­ge: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstra­ten van oudsher”

    Deze week in de Delhaize aan de Bredabaan in Merksem. Ik loop recht op Johan Verlinde. Ik was een goede klant van zijn kippenslagerij-delicatessenzaak, dicht bij het districtshuis. Twee maanden geleden was de zaak plots verdwenen. Geen kip aan ’t spit meer. Geen kalkoen meer met kerstmis of boerenpaté. Dat verkopen ze ook in de Carrefour verder op de Bredabaan of in het kraam op de Winkelstap, maar bij Johan waren ze veruit het best.