De nieuwe glasbollen gaan nu hun intrede doen.
Volledig scherm
De nieuwe glasbollen gaan nu hun intrede doen. © Igean

Nieuwe glasbollen duiken op in straatbeeld: duurzamer, slijtvast en minder geur- en wespenhinder

NoordrandVanaf eind deze maand zullen in alle gemeenten die aangesloten zijn bij intercommunale Igean de gloednieuwe glasbollen in het straatbeeld verschijnen. De bollen zijn duurzamer, kleurvaster, moeten meer geurhinder en insecten weghouden en ze worden iets ‘vrolijker’ om sluikstorters weg te houden. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.