Deze koe was op een vrijdagmorgen op wandel op Schanker in Essen.
Volledig scherm
Deze koe was op een vrijdagmorgen op wandel op Schanker in Essen. © RV/Facebook

Meer dan 1,1 miljoen keer bedankt, beste lezer uit Essen! Deze artikels las u in 2020 massaal

EssenMeer dan 1,1 miljoen keer beste lezers. Zoveel keer klikten jullie op een van de artikels over jullie gemeente en daar zijn wij u dankbaar voor. Triest nieuws zoals de dode in de Rodenbachlaan of de coronabesmettingen in Sint-Michaël, maar ook grappig nieuws zoals de wandelende koe op Schanker. Of de opening van Robotland, coronanieuws zoals het lockdownfeestje in de Wildertse Duintjes of de Nederlander die ‘s nachts ging tanken. Dit was 2020.

 1. Na sluiting door corona, faling van uitbatingsvennootschap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Na sluiting door corona, faling van uitbatings­ven­noot­schap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”

  Het opsporingsbericht dat de politiezone Noorderkempen eerder op de dag verspreidde rond de inbraak in een horecazaak in Hoogstraten, gaat om de voormalige discotheek Highstreet. De daders gingen er op de dag voor Kerstmis aan de haal met duizenden euro’s aan elektronica. “Alsof het hele coronagebeuren nog niet genoeg is”, zucht Nick Jorissen.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur