Dit gaat om de échte wolf die in Nederland al gezien is.
Volledig scherm
Dit gaat om de échte wolf die in Nederland al gezien is. © Facebook / Janet Crezée

Maité (12) filmt mogelijke wolf die straat oversteekt: “Het was toch even schrikken”

Kalmthout/EssenDe 12-jarige Maité Van Leijden uit Essen was vrijdagavond samen met een vriendin en haar papa een frietje gaan halen, toen ze plots geconfronteerd werden met een dier dat verdacht veel op een wolf leek. “Ik vond het wel spannend, maar specialisten zeggen dat ze het niet met zekerheid kunnen zeggen", zegt Maité. “Maar het is toch wel cool!”

  1. Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”
    PREMIUM
    MERKSEM

    Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”

    Ziggy Coertjens (30) van hardcore- en metalband Fatal Move uit Merksem wil lotgenoten helpen. Vijf jaar geleden kreeg hij de harde diagnose van een uitgezaaide kanker, maar intussen heeft hij de ziekte zo goed als volledig overwonnen. Met zijn band verkoopt hij mutsen en loopt hij de 100km-run, allebei ten voordele van Kom op tegen Kanker. “Pas als je de ziekte zelf doorstaat, merk je dat ze overal om je heen zit bij vrienden en familie.”