Jan Jambon (midden) ging maandagnamiddag op invitatie van de Boerenbond langs bij het melkgeitenbedrijf van Liesje Van Loon (links in groen) en Kurt Tilburgs (rechts in groen) in Essen. Helemaal rechts: Sonja De Becker, voorzitster van Boerenbond
Volledig scherm
Jan Jambon (midden) ging maandagnamiddag op invitatie van de Boerenbond langs bij het melkgeitenbedrijf van Liesje Van Loon (links in groen) en Kurt Tilburgs (rechts in groen) in Essen. Helemaal rechts: Sonja De Becker, voorzitster van Boerenbond © Klaas De Scheirder

Jan Jambon laat zich onderdompelen in wereld van melkgeiten

EssenVlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) heeft maandagnamiddag een bezoek gebracht aan het melkgeitenbedrijf van Kurt Tilburgs (37) en Liesje Van Loon (36) in Essen. Hij kreeg een uitgebreide rondleiding van het landbouwkoppel. 

  1. VIDEO. Jeugdspelers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supportersclans, dat doet deugd”
    Play
    ANTWERPEN

    VIDEO. Jeugdspe­lers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supporters­clans, dat doet deugd”

    Op het veld gaat het sportief bij K Beerschot VA niet zo lekker de laatste tijd maar naast het veld laat de club zijn sportief, groot hart wel nog duidelijk zien. Jeugdspelers Tomas Muyldermans (U21) en Willem-Jan Van Moerzeke (U18) mochten dit weekend de aftrap geven tegen K.V. Mechelen. Tomas overwon recent een zeldzame en complexe vorm van leukemie, Willem-Jan vecht nog steeds tegen exact dezelfde ziekte. “De wandeling over het veld, het balcontact, het moet vermoeiend geweest zijn, dat toont moed.”