20220812 Nederland Een groot stuk heide aan de Achtmaalsebaan in Schijf stond vrijdagmiddag in brand. De brandweer rukte uit met ruim 120 brandweerlieden en 17 wagens naar het natuurgebied. Rond 15.30 uur kreeg de brandweer het vuur onder controle.
Volledig scherm
20220812 Nederland Een groot stuk heide aan de Achtmaalsebaan in Schijf stond vrijdagmiddag in brand. De brandweer rukte uit met ruim 120 brandweerlieden en 17 wagens naar het natuurgebied. Rond 15.30 uur kreeg de brandweer het vuur onder controle. © Marc De Roeck

IN BEELD. Brand vernielt 1,6 hectare in Schijf, op een steenworp van de grens met Essen

EssenDe heidebrand in het Nederlandse Schijf van vrijdag heeft zo'n anderhalve hectare heide vernield. Meer dan honderd brandweerlui waren er tot diep in de nacht bezig. 

 1. Openluchtfestival Ampere valt in het water: “De geplande afterparty ín de club gaat wel gewoon door”
  ANTWERPEN

  Openlucht­fes­ti­val Ampere valt in het water: “De geplande afterparty ín de club gaat wel gewoon door”

  Eind augustus kwam nachtclub Ampere met een verrassing. Het openluchtfestival Ampere Open Air zou tóch nog plaatsvinden deze zomer, hetzij in een afgeslankte maar gratis versie als deel van het DAKkan-festival. Door het voorspelde herfstweer trekt de nachtclub alsnog de stekker uit het feest. De geplande afterparty met internationale deejays in Ampere zelf, gaat wel gewoon door.
 2. Van Kasteel d’Ursel tot de Vlaaikensgang: op deze 7 locaties in de provincie Antwerpen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Kasteel d’Ursel tot de Vlaaikens­gang: op deze 7 locaties in de provincie Antwerpen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een leuke locatie om foto’s te nemen van je aanstaande en jezelf? Wij helpen je alvast op weg met 7 locaties voor trouwfoto’s in de provincie Antwerpen. Van Kasteel d’Ursel in Hingene tot de Vlaaikensgang in Antwerpen: hier leg je de mooiste dag van je leven vast op de gevoelige plaat.