Het gemeentehuis van Essen.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Essen. © Klaas De Scheirder

ICT-er van gemeente Essen fraudeert met tikklok en heeft tien maanden lang ook tweede voltijdse job

Een personeelslid van de gemeente Essen is er tien maanden lang in geslaagd om ongeweten een tweede job uit te oefenen door te frauderen met de tikklok. Hij was werkzaam op de dienst ICT van de gemeente, maar werkte tegelijkertijd ook voor een scholengroep in Brasschaat. De man is ondertussen in onderling overleg gestopt met zijn taak bij de gemeente. “Hij zat nog in zijn proefperiode. Er is geen sprake van een tuchtonderzoek”, aldus burgemeester Gaston Van Tichelt (CD&V).

 1. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 2. Essens Schepen van Jeugd na lockdownfeestje van 10 jongeren: “Ze verdienen bolwassing, maar heb begrip voor behoefte aan sociaal contact”
  PREMIUM
  Essen

  Essens Schepen van Jeugd na lockdown­feest­je van 10 jongeren: “Ze verdienen bolwassing, maar heb begrip voor behoefte aan sociaal contact”

  De politiezone Grens legde afgelopen weekend een ‘lockdownfeestje’ stil in de Wildertse Duintjes. Tien jonge twintigers uit Essen, Kalmthout, Antwerpen en Nederland werden er betrapt en zullen vervolgd worden. In een open bericht op sociale media wil de Essense schepen van Jeugd Arno Aerden een oproep doen. “Bijeenkomen met meer dan het toegelaten personen is zeker ‘not done’, maar laat ons niet allemaal massaal pek en veren aanrukken op sociale media om de jongeren te veroordelen. Ik wil ook wijzen op het gevaar om af te glijden naar een verklikkingsmaatschappij.”
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren