Het gezin woont in de Rodenbachlaan.
Volledig scherm
Het gezin woont in de Rodenbachlaan. © CVDP

Familiedrama in Rodenbachlaan: twintiger schiet partner (60) van moeder neer

In de Rodenbachlaan in Essen heeft zaterdagavond een schietincident plaatsgevonden in familiale sfeer. Het slachtoffer bezweek aan zijn verwondingen.

 1. Collectief hartjes schilderen brengt mensen bij elkaar op Koolkaai: “Voor liefde en verbinding”
  ANTWERPEN

  Collectief hartjes schilderen brengt mensen bij elkaar op Koolkaai: “Voor liefde en verbinding”

  Niets dan liefde zondagmiddag op de Koolkaai in Antwerpen. Kunstenaar Mahmoud Saleh Mohammadi sloeg er de handen in elkaar met Nena Shaws van atelier-café ‘Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue’. Samen brachten ze heel wat volk op de been om de oude kaai vol hartjes te schilderen. “Het afgelopen anderhalf jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat we liefde en verbinding nodig hebben.”
 2. Drukte bij testcentra UZA onder controle: “We voelen een stijging maar kunnen alles vlot bolwerken dankzij extra personeel”
  ANTWERPEN

  Drukte bij testcentra UZA onder controle: “We voelen een stijging maar kunnen alles vlot bolwerken dankzij extra personeel”

  Een stevige vierde golf en huisartsen die niet langer hoog-risicocontacten willen testen. Dat moet wel tot een enorme drukte leiden bij lokale testcentra. In Turnhout bijvoorbeeld zijn er wachttijden van 48 uur en staan de mensen er vier uur aan te schuiven. Bij de testcentra van het Antwerpse Universitair Ziekenhuis (UZA) is de druk voorlopig nog onder controle.