Karel Van Oevelen is maar wat trots op zijn eigen bier.
Volledig scherm
Karel Van Oevelen is maar wat trots op zijn eigen bier. © Toon Verheijen

Familie verrast jarige Karel Van Oevelen (90) met eigen bier: “Er is niets anders dat beter past bij mij”

Karel Van Oevelen vierde onlangs samen met zijn familie zijn 90ste verjaardag en dat wilden ze bij Drankencenter Van Oevelen niet zomaar laten voorbijgaan. Tijdens een etentje kreeg Karel een flesje bier dat de familie speciaal voor hem liet brouwen. Het kreeg dan ook de toepasselijke naam Chareltje. “Binnenkort organiseer ik een degustatie en iedereen is welkom”, lacht de nog altijd kranige Karel.

1 reactie

 • L Lv

  3 jaar geleden
  Proficiat Karel.
 1. Openluchtfestival Ampere valt in het water: “De geplande afterparty ín de club gaat wel gewoon door”
  ANTWERPEN

  Openlucht­fes­ti­val Ampere valt in het water: “De geplande afterparty ín de club gaat wel gewoon door”

  Eind augustus kwam nachtclub Ampere met een verrassing. Het openluchtfestival Ampere Open Air zou tóch nog plaatsvinden deze zomer, hetzij in een afgeslankte maar gratis versie als deel van het DAKkan-festival. Door het voorspelde herfstweer trekt de nachtclub alsnog de stekker uit het feest. De geplande afterparty met internationale deejays in Ampere zelf, gaat wel gewoon door.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.