Het doelwit was de bankautomaat van AXA in de Kapelstraat
Volledig scherm
Het doelwit was de bankautomaat van AXA in de Kapelstraat © Marc De Roeck

Daders kunnen ontkomen na plofkraak op AXA-kantoor in centrum Essen

EssenIn het centrum van Essen is woensdagochtend een plofkraak gebeurd. Dat bevestigt de politie van zone Grens. Het doelwit van de inbrekers was het AXA bankkantoor in de Kapelstraat. Na een achtervolging konden de daders ontkomen. Hoeveel cash geld ze buit konden maken, is nog onbekend. Het kantoor ligt pal tegenover het gemeentehuis en het politiekantoor.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.