De bibliotheek van Essen heeft voortaan een ruimer digitaal aanbod en een nieuwe leeshoek.
Volledig scherm
De bibliotheek van Essen heeft voortaan een ruimer digitaal aanbod en een nieuwe leeshoek. © RV

Bibliotheek is weer open: ruimer digitaal aanbod en een nieuwe leeshoek

EssenDe bibliotheek in Essen was sinds 6 oktober tijdelijk gesloten voor de omschakeling naar het nieuwe softwaresysteem Wise. De bib is nu heropend en heeft een extra leesruimte gekregen én een groter digitaal aanbod. De bin zet ook het project ‘Essen leest’ verder.

 1. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”
 2. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: hier scoor je designerkleding mét fikse kortingen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: hier scoor je designer­kle­ding mét fikse kortingen

  Op zoek naar duurzame en Belgische kledij? Grijp dan deze week, van 15 tot en met 21 november, je kans tijdens de Belgische Designer Sales in Antwerpen. Grote Belgische designers als Dries Van Noten verkopen hun stock- en stofoverschotten aan kleine prijzen, zodat ze plaats kunnen maken voor kleding van het volgende seizoen. Waar moet je zeker even langsgaan, en op welk moment van de dag? En welke items verdienen je speciale aandacht? Catherine Kosters, Antwerpse en auteur van het fashionboek ‘Persona non prada’, fluisterde ons enkele tips toe voor deze editie.