Foto Dirk Laenen
Volledig scherm
© Foto Dirk Laenen

Beatboxer Wouter Konings trapt jaar af op College

 1. Stella Matutina organiseert al 20 jaar inleefweken voor laatstejaars: “Leerlingen voorbereiden op een leven na de schoolbanken”
  Wuustwezel

  Stella Matutina organi­seert al 20 jaar inleefwe­ken voor laatste­jaars: “Leerlingen voorberei­den op een leven na de schoolban­ken”

  De inleefweek is iets unieks aan de school Stella Matutina Instituut te Wuustwezel. 20 jaar geleden werd het concept opgericht voor de laatstejaars Handel en Boekhouden-Informatica. Sinds zes jaar wordt het in alle richtingen van het zesde jaar TSO aangeboden. “Leerlingen kunnen vaak niet antwoorden op de vraag: waar zie je jezelf over vijf jaar? Dikwijls kiezen leerlingen voor een foute studierichting.”
 2. Grote verslagenheid om overlijden van Wim Van Veldhoven van Brouwerij Cassimon: “Slaap zacht, dierbare collega”
  Essen/Kalmthout

  Grote verslagen­heid om overlijden van Wim Van Veldhoven van Brouwerij Cassimon: “Slaap zacht, dierbare collega”

  Er heerst grote verslagenheid in Kalmthout en Essen rond het overlijden van de 42-jarige Wim Van Veldhoven. De veertiger overleed afgelopen zondagochtend in een verkeersongeval in de Verbindingstraat in Essen. Wim was zowat het uithangbord geworden van drankenhandel Brouwerij Cassimon. Met ludieke filmpjes wist hij bieren of andere dranken aan de man/vrouw te brengen.