Zware materiële schade bij ongeval op Oudenaardsesteenweg, niemand gewond

BambruggeTer hoogte van bakkerij Lieven en apotheek Bambrugge gebeurde woensdagavond een aanrijding tussen twee personenwagens.

 1. Federaal parlementslid Anja Vanrobaeys (52) verhuist naar Aalst om Vooruit Aalst te steunen: “Ik zoek een huis in de buurt want wil de schone Honegem niet loslaten”
  Erpe-Mere/Aalst

  Federaal parlements­lid Anja Vanrobaeys (52) verhuist naar Aalst om Vooruit Aalst te steunen: “Ik zoek een huis in de buurt want wil de schone Honegem niet loslaten”

  In de marge van de de reünie van de Aalsterse socialisten raakte woensdag bekend dat socialistisch gemeenteraadslid, provinciaal co-voorzitter en federaal parlementslid Anja Vanrobaeys uit Erpe-Mere haar thuisgemeente verlaat. “Ik heb in Aalst mee aan de kar getrokken voor het nieuwe project en wil dat blijven doen.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League