Beide wagens moesten na het ongeval op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Bosstraat in Mere getakeld worden.
Volledig scherm
Beide wagens moesten na het ongeval op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Bosstraat in Mere getakeld worden. © Koen Moreau

Zware materiële schade bij ongeval aan verkeerslichten Bosstraat

MereAan de verkeerslichten van het kruispunt Bosstraat en Oudenaardsesteenweg in Mere gebeurde donderdagavond een aanrijding.

 1. Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwcadeau: “Een geboortebos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”
  PREMIUM
  Erpe/Wijnhuize/Erwetegem

  Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwca­deau: “Een geboorte­bos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”

  Zot van elkaar en zot van de natuur. Dat is de perfecte omschrijving voor wat Kim Devos (39) en Guy De Deyn (41) uit Erpe dit weekend plannen te doen. Nadat ze op 6 september elkaar het jawoord gaven, planten ze nu zondag in Zottegem samen met familie en vrienden hun eigen bos als een soort gemeenschappelijk huwelijksgeschenk. “Een cadeau dat nog vele jaren zal meegaan en waar iedereen beter van wordt.”
 2. Afscheid van brandweermannen Eddy (65), Patrick (65) en Joris (53): “Veel veranderd, maar ook schone tijden en mooie momenten beleefd”
  Lede

  Afscheid van brandweer­man­nen Eddy (65), Patrick (65) en Joris (53): “Veel veranderd, maar ook schone tijden en mooie momenten beleefd”

  De vrijwilligers van brandweerpost Lede organiseerden op de laatste dag van november nog een ‘laatste brand’ voor enkele collega’s die hun helm definitief aan de haak (moeten) hangen. Eddy Elaut en Patrick Raes vierden allebei net hun 65ste verjaardag en moeten bijgevolg verplicht opstappen bij de Hulpverleningszone Zuid-Oost. Joris D’Hondt gaf zelf zijn ontslag.