De bestelwagen miste zaterdag net voor de middag de bocht in de Zevekoostraat ter hoogte van de Kruiskensstraat in Erpe.
Volledig scherm
De bestelwagen miste zaterdag net voor de middag de bocht in de Zevekoostraat ter hoogte van de Kruiskensstraat in Erpe. © Koen Moreau

Zevekootstraat even afgesloten nadat bestelwagen uit bocht gaat, chauffeur gewond naar ziekenhuis

ErpeEen bestuurder ging zaterdag rond de middag rechtdoor aan de kruising van de Zevekootstraat en Kruiskensstraat.

 1. Corona begint serieus door te wegen voor sportclubs: “Bezoekers en inkomsten kantine teruggevallen tot 30%”
  Aaigem

  Corona begint serieus door te wegen voor sportclubs: “Bezoekers en inkomsten kantine teruggeval­len tot 30%”

  De kantines de Vlaamse voetbalvelden en andere sportactiviteiten zitten door corona een pak minder gevuld. Volgens een onderzoek uitgevoerd door de VUB en de ULB ervaren 77% van de amateurvoetbalclubs financiële gevolgen door de coronapandemie. “Ons financieel beleid om enkel te betalen wanneer er echte wedstrijden zijn, heeft ons gered”, luidt het bij derde provincialer SK Aaigem.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.