Jonas De Bruyn van Parquet de Flandre in Erpe waagt zijn kans in The Voice op vtm.
Volledig scherm
Jonas De Bruyn van Parquet de Flandre in Erpe waagt zijn kans in The Voice op vtm. © vtm

Zaakvoerder Parquet de Flandre vrijdagavond in Blind Auditions The Voice

ErpeTijdens de vierde Blind Auditions van The Voice vrijdagavond op vtm kan je de 36-jarige Jonas De Bruyn uit Erpe aan het werk zien. Die neemt daarmee de draad op die hij 16 jaar geleden losliet.

 1. Marie-Hélène Verlinden kijkt na vier jaar Amerika enorm uit naar terugkeer in de Liga: “Ik ben op en top gemotiveerd”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Ma­rie-Hélè­ne Verlinden kijkt na vier jaar Amerika enorm uit naar terugkeer in de Liga: “Ik ben op en top gemoti­veerd”

  Doordat de kloof met de huidige nummer zeven in het klassement, Antwerpen, intussen al acht punten bedraagt, heeft Saturnus Michelbeke dit seizoen nog maar weinig te winnen of te verliezen. Na zes verliesbeurten op rij krijgt het team van coach Frankart zaterdagavond dé kans om eindelijk nog eens een driepunter te pakken. Rode lantaarn Tchalou komt immers op bezoek in sporthal Averbo. De Walen wonnen nog geen enkele wedstrijd tot nog toe. “Nu moet het echt wel gebeuren”, klinkt het bij meerdere speelsters.
 1. Wielertoerist Valère (62) zwaargewond na val bij uitwijkmanoeuvre: familie zoekt getuigen en mensen die hulp boden
  Letterhoutem/Vlierzele

  Wielertoe­rist Valère (62) zwaarge­wond na val bij uitwijkma­noeu­vre: familie zoekt getuigen en mensen die hulp boden

  De 62-jarige Valère Bruggeman uit Letterhoutem belandde op de intensieve afdeling van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst na een slechte val tijdens een fietstocht. “Donderdagnamiddag liep het compleet fout toen hij met zijn fiets op de stoep wou springen omdat een vrachtwagen in volle vaart zijn richting uit kwam”, vertelt schoonzoon Jurgen Lammens. De familie is nu op zoek naar de chauffeur die als eerste hulp verleende.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?