De eerste armoedekranten van Welzijnsschakel Ommekeer Erpe-Mere werden symbolisch overhandigd aan het college van burgemeester en schepenen.
Volledig scherm
De eerste armoedekranten van Welzijnsschakel Ommekeer Erpe-Mere werden symbolisch overhandigd aan het college van burgemeester en schepenen. © Koen Moreau

Welzijnsschakel verdeelt 7.800 armoedekranten: “Corona en armoede, harde noten om te kraken”

Erpe-MereArmoedeverenigingen merken dat de coronacrisis er bijzonder diep inhakt. “Deze crisis legt de ongelijkheid extra bloot. Om mensen daarvan bewust te maken en ons voor te stellen, delen we in Erpe-Mere 7.800 armoedekranten uit.”

  1. De 10 favoriete plekjes van biersommelier Sofie Vanrafelghem in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek
    PREMIUM
    Vlaamse Ardennen/Denderstreek

    De 10 favoriete plekjes van biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek

    Sofie Vanrafelghem (39) uit Kruisem was de eerste vrouwelijke biersommelier van België. Als bezielster van Sofie’s World geeft ze advies aan restaurants, winkels, brouwerijen en organisaties van België, New York tot in Dubai. Voor haar zesde bierboek ‘Op café in Wallonië’ verzamelt ze de 200 leukste bierplekken van Wallonië. Maar wat zijn haar eigen favoriete plaatsen in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek om te genieten van een biertje of andere geneugten van het leven?