De bestuurder van een Mercedes die richting Burst reed, verloor de controle over het stuur en reed het verkeerslicht tegenover café De Fijne af.
Volledig scherm
De bestuurder van een Mercedes die richting Burst reed, verloor de controle over het stuur en reed het verkeerslicht tegenover café De Fijne af. © Repro Moreau

Wagen tegen verkeerslicht aan kruispunt De Fijne

BambruggeIn de nacht van zaterdag op zondag belandde langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge een wagen tegen het verkeerslicht aan de overzijde van café De Fijne.

 1. Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”
  Voetbal Derde Nationale A

  Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”

  Erpe-Mere United zal er volgend seizoen toch een beetje anders uitzien. Tim Arijs (35) heeft na acht seizoenen besloten om op het einde van het kampioenschap de club te verlaten. Dat zal voor alle duidelijkheid in de allerbeste verstandhouding gebeuren. Op dit moment heeft Arijs nog niet bepaald hoe het voetbalverhaal voort zal gaan: definitief stoppen of afsluiten bij Hekelgem.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 3. Olsa Brakel neemt stamnummer tweedeprovincialer Burst over: “Belangrijke volgende stap in de uitbouw van onze club”
  voetbal tweede nationale A

  Olsa Brakel neemt stamnummer tweedepro­vin­ci­a­ler Burst over: “Belangrij­ke volgende stap in de uitbouw van onze club”

  Verrassend nieuws uit tweede nationale A. Niet KVK Ninove, maar wel reeksgenoot Olsa Brakel zal na dit seizoen het stamnummer van tweedeprovincialer KFCO Burst overnemen. Beide clubbesturen kwamen heel snel tot een akkoord en hebben dat dinsdagavond officieel gemaakt. Dankzij deze overname kan Olsa Brakel zijn toekomstplannen verder vorm geven om vanaf volgend seizoen met een opleidingsteam aan te treden in tweede provinciale.