Philip Lanckman, Christophe De Winne en Bart Van der Cammen worden tijdens het kermisweekend eventjes cafébazen
Volledig scherm
Philip Lanckman, Christophe De Winne en Bart Van der Cammen worden tijdens het kermisweekend eventjes cafébazen © Koen Moreau

Vrienden heropenen dorpscafé De Linde tijdens kermisweekend

Twee uit Erpe afkomstige veertigers en een aangespoelde veertiger heropenen dit weekend ter gelegenheid van de kermis met vzw Euterpe het dorpscafé De Linde naast de kerk. Daar pakken de drie uit met lokale bieren, gin en de gloednieuwe Moonshine.

0 reacties

 1. Lies (39) en Frederik (51) starten biertuin ‘Beerbird’ onder de vleugels van de struisvogel: “En we verloten liters van ons struis bier”
  Bambrugge

  Lies (39) en Frederik (51) starten biertuin ‘Beerbird’ onder de vleugels van de struisvo­gel: “En we verloten liters van ons struis bier”

  Links naast restaurant Die Volstruis langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge kan je bij mooi en minder mooi weer op vrijdagen genieten van de biertuin van Lies Strickaert en Frederik De Backer. “Een uitloper van de maandelijkse bierproeverijen waarmee we in 2013 van start gingen en waardoor we uiteindelijk zelf bier gingen brouwen.”
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 3. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkasteel: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkas­teel: Rond deze 7 kastelen in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstoch­ten

  Ga jij graag fietsen of wandelen en wil je graag iets nieuws proberen? Maak dan eens een fiets- of wandeltocht rond een plaatselijk kasteel. Zo geniet je niet alleen van een gezellige tocht maar snuif je ook nog eens wat lokale cultuur op. Van kasteel Breivelde in Zottegem tot het Liedtkasteel in Oudenaarde: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten.