Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Vertommen

Volgende zomer elektrische deelfietsen aan rondpunt Mere en station Burst

Erpe-MereGoed nieuws voor inwoners van Erpe-Mere die jaloers zijn op de elektrische deelfietsen die je sinds deze week in Aalst kan huren.

 1. Regionaal openbaar vervoer rond Aalst volledig hertekend: “Veel frequentere bussen en meer aansluitingen op treinverkeer”
  PREMIUM
  Aalst/Denderleeuw/Erpe-Mere/Haaltert/Lede/Ninove

  Regionaal openbaar vervoer rond Aalst volledig hertekend: “Veel frequente­re bussen en meer aansluitin­gen op treinver­keer”

  Er zijn grote wijzigingen op til voor het aanbod en de organisatie van openbaar vervoer in de regio. Vanaf de jaarwisseling 2021-2022 wordt het busaanbod spectaculair verbeterd. Op de stadslijn van Aalst zal van maandag tot en met zaterdag elke tien minuten een bus rijden en er komen (betere) aansluitingen met de stations van Burst, Ede, Lede en Erembodegem. De dichtste buurgemeenten krijgen bovendien elk kwartier een bus van en naar Aalst.
 2. Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend

  Je hebt geen zin om volgend weekend thuis te blijven, maar weet nog niet waar naartoe? Wij helpen je graag verder met zes tips om erop uit te trekken. Zet al maar de stapschoenen of mountainbike klaar. Of steek je graag handen uit de mouwen om bomen te planten? Dit zijn onze uittips voor het weekend van 28 en 29 januari.